„Când vorbești cu tine însuți, ai întotdeauna dreptate.” Honoré de Balzac

Clubul de conversație este organizat pentru personalul care dorește să își îmbunătățească fluența într-o limbă străină.

 

Pentru salariații care care au perspective pentru o funcție superioară sau care doresc să își sporească încrederea de a comunica într-o limbă străină, cursurile din tabără acoperă o gamă variată de teme, de la auto-cunoaștere și dezvoltare personală, hobby-uri și stiluri de viață. Oricine se identifică cu problemele de mai jos, avem certitudinea că această tabără îi vor face bine pe termen lung:

  • Conversația în timpul cursurilor este metoda principală de exersare a unei limbi străine.
  • Prin conversație se învață din propriile greșeli. Într-o conversație reală există anumite rețineri și exprimarea șchioapătă de teama de a nu greși sau de a nu ajunge într-o situație stânjenitoare.
  • Conversația ajută în folosirea corectă a regulilor gramaticale. Gramatica unei limbi este foarte importantă pentru înțelegerea mesajului și dacă în scris există mai mult timp de gândire asupra regulilor gramaticale, în conversația orală se pot strecura mici greșeli.
  • Conversația motivează. Este importantă interacțiunea cu persoane care doresc același lucru. Scopurile comune motivează atunci când ai și feedback pertinent.
  • Conversția îmbunătățește vocabularul. În vorbirea orală, oricine întâmpină dificultăți în momentul în care vocabularul este sărăcăcios.

Obiective

Pe lângă fluenţă, pronunţie mai bună şi îmbogăţirea vocabularului, cursanţii vor căpăta mai multă încredere în ei şi mai ales, vor deveni mai spontani. Satisfacţia lor este mult mai mare când îşi pot formula ideile şi au curaj să le exprime, iar astfel vor fi mai motivaţi să îşi dezvolte şi celelalte abilităţi, comunicarea scrisă şi cunoştinţele de gramatică.


Loisir

Timpul liber, înainte, între și după ateliere, se poate câștiga în favoarea cursantului. Indiferent cât de activ sau sedentar este participantul, echipa Solidus va fi alături de el. Fie că jucăm împreună jocuri de masă, ori jocuri de creativitate, ori de logică sau pur și simplu ne relaxăm într-un balansoar, fie că plecăm în plimbare ușoară sau facem o drumeție, echipa Solidus se va adapta cerințelor participanților, potrivit dorințelor și aptitudinilor individuale, organizând petrecerea timpului cât mai benefic pentru cursanți.

Natura ne va fi cea mai bună parteneră în activitățile recreative.

Tabăra conține 20 de ore de curs efectiv, fiind inserate, alternativ, jocuri și drumeții, distracție și provocări creative. Și, evident, mult așteptatul foc de tabără.


Important!

Tabăra se poate organiza pentru un grup format din minimum 10 persoane. Cursanții vor fi repartizați în mai multe grupe de lucru, fiecare grupă având maximum 5 persoane.


Rezervă acum! Locurile sunt limitate.

*) câmpuri obligatorii

Datele personale (nume, e-mail și telefon) vor fi folosite pentru comunicarea eficientă în legătură cu taberele și excursiile tematice la care te-ai înscris (perioadă, durată, locație) sau, în cazuri excepționale, dacă tabăra sau excursia se amână sau nu se mai organizează. De asemenea, adresa de e-mail ar putea fi utilizată și pentru anunțarea unor noi tematici pentru salariați sau pentru copiii acestora, noi perioade, alte locații, numele lectorilor în domeniile de interes ș.a. Primind mesajele noastre, angajații vor fi primii informați despre „promoții” și campaniile „last-minute course”. Newsletter Solidus Digest are frecvența lunară și este trimis doar cu permisiunea abonaților. Puteți folosi acest formular însușindu-vă următorii Termeni și condiții.


 

Recomandările noastre

Psychegrafie

Speologie