„Unii se cred perfecţi doar pentru că sunt mai puţin exigenţi cu ei înşişi.” - Hermann Hesse

Despre tabără

Învăţarea unei limbi străine este un lucru bun în sine – îţi îmbogăţeşte cultura şi înţelegerea lumii în care trăieşti. Cunoaşterea unei limbi străine este un avantaj profesional. La finalul unui modul, cursanţii primesc un certificat de competenţă lingvistică în care se menţionează tipul şi durata cursului, precum şi calificativul obţinut de cursant în urma examinării.

Activități* suplimentare
 • Drumeţii montane;
 • Vizitarea unor obiective turistice în împrejurimi;
 • Orientare cu busola și recunoașterea marcajelor turistice;
 • Tiroliană şi jocuri pe corzi;
 • Escaladă panou artificial;
 • Tir cu arcul;
 • Activităţi de expresie și jocuri interactive indoor și outdoor;
 • Program de seară: carnaval, petrecere, karaoke și alte surprize;
 • Foc de tabără și cântece de munte.

_____

*) Participările la activitățile montane vor fi adaptate în funcție de nivelul de pregătire fizică a cursanților.


 

Obiective

În predarea cursurilor de limbi străine se urmărește însușirea de deprinderi și cunoștințe care să permită cursanților să comunice eficient în aceste limbi, atât oral cât și în scris, atât ca receptor cât și ca emițător de mesaje. Astfel, programele de învățămînt cuprind următoarele obiective:

 • Audiere. Cursantul trebuie să înțeleagă mesajul comunicat oral și să distingă caracteristicile stilistice și emotive ale acestuia.
 • Vorbire. Cursantul trebuie să-și poată exprima oral mesajul clar și corect din punct de vedere fonetic, gramatical și stilistic.
 • Citire. Cursantul trebuie să fie capabil să extragă informația utilă dintr-un text scris, într-o multitudine de stiluri (literar, tehnic, etc.).
 • Scriere. Cursantul trebuie să poată redacta corect un text prin care să comunice un mesaj, respectînd regulile ortografice ale limbii respective.

Loisir

Timpul liber, înainte, între și după ateliere, se poate câștiga în favoarea cursantului. Indiferent cât de activ sau sedentar este participantul, echipa Solidus va fi alături de el. Fie că jucăm împreună jocuri de masă, ori jocuri de creativitate, ori de logică sau pur și simplu ne relaxăm într-un balansoar, fie că plecăm în plimbare ușoară sau facem o drumeție, echipa Solidus se va adapta cerințelor participanților, potrivit dorințelor și aptitudinilor individuale, organizând petrecerea timpului cât mai benefic pentru cursanți.

Natura ne va fi cea mai bună parteneră în activitățile recreative.

Tabăra conține 30 de ore de curs efectiv. Din nefericire, nu vor putea fi inserate, alternativ, jocuri și drumeții, distracție și provocări creative, cursurile fiind destul de epuizante.
Dar, evident, la finalul taberei va fi mult așteptatul foc de tabără.


Important!

Tabăra se poate organiza pentru un grup format din minimum 10 persoane. Cursanții vor fi repartizați în mai multe grupe de lucru, fiecare grupă având maximum 5 persoane.


Rezervă acum! Locurile sunt limitate.

*) câmpuri obligatorii

Datele personale (nume, e-mail și telefon) vor fi folosite pentru comunicarea eficientă în legătură cu taberele și excursiile tematice la care te-ai înscris (perioadă, durată, locație) sau, în cazuri excepționale, dacă tabăra sau excursia se amână sau nu se mai organizează. De asemenea, adresa de e-mail ar putea fi utilizată și pentru anunțarea unor noi tematici pentru salariați sau pentru copiii acestora, noi perioade, alte locații, numele lectorilor în domeniile de interes ș.a. Primind mesajele noastre, angajații vor fi primii informați despre „promoții” și campaniile „last-minute course”. Newsletter Solidus Digest are frecvența lunară și este trimis doar cu permisiunea abonaților. Puteți folosi acest formular însușindu-vă următorii Termeni și condiții.


Tabere de creație

Creative writing

Artă dramatică: ActorieAlte tabere tematice

in-extremis

Antropologie & Montaniard