Selectează luna în care dorești excursie pentru această tematică


Despre excursia recreativă de la Ocnele Mari

Salina Ocnele Mari se află în localitatea Ocnele Mari, situată în județul Vâlcea, în partea central-sudică a României, în zona Subcarpaților Vâlcii. Salina Ocnele Mari a fost de curând amenajată pentru vizitare, pentru turiștii care doresc sa cunoască un loc deosebit.
Fosta capitală a Țării Românești și municipiu al județului Argeș din Muntenia, Curtea de Argeș păstrează și astăzi aura unui oraș în care s-a scris istorie, un oraș ce și-a câștigat pentru totdeauna locul pe lista celor mai de preț comori ale țării.

Program propus:

7.00 – întâlnirea pentru plecare
7.30 – 10.30 – drumul spre Salina Ocnele Mari – în autocar ne vom organiza în echipe pentru mai multe jocuri
11.00 – intrare în salină
11.30 – 13.00 – vizităm Salina și aflăm câte ceva despre salină
13.00 – 14.00 – prânz
14.00 – 15.30 – un atelier recreativ
16.00 – ieșirea din salină
16.30 – 17.45 – drumul spre Curtea de Argeș – vom continua jocurile în echipe
17.45 – 19.00 – vizită la Mânăstirea Curtea de Argeș sau la Biserica Domnească
19.30 – 22.30 – ne întoarcem în București
22.45 – ne spunem “Rămas bun!”

Natura ne va fi cea mai bună parteneră în activitățile recreative.

Excursa conține 3 de ore de curs efectiv, fiind inserate, alternativ, jocuri și plimbări, vizite, distracție și provocări creative.


Important!

Tabăra se poate organiza pentru un grup format din minimum 10 persoane. Cursanții vor fi repartizați în mai multe grupe de lucru, fiecare grupă având maximum 5 persoane.


Rezervă-ți loc în tabără!

*) câmpuri obligatorii

Datele personale (nume, e-mail și telefon) vor fi folosite pentru comunicarea eficientă în legătură cu taberele și excursiile tematice la care te-ai înscris (perioadă, durată, locație) sau, în cazuri excepționale, dacă tabăra sau excursia se amână sau nu se mai organizează. De asemenea, adresa de e-mail ar putea fi utilizată și pentru anunțarea unor noi tematici pentru salariați sau pentru copiii acestora, noi perioade, alte locații, numele lectorilor în domeniile de interes ș.a. Primind mesajele noastre, angajații vor fi primii informați despre „promoții” și campaniile „last-minute course”. Newsletter Solidus Digest are frecvența lunară și este trimis doar cu permisiunea abonaților. Puteți folosi acest formular însușindu-vă următorii Termeni și condiții.


Tabere de creație

Dans

PsychegrafieAlte Tabere Solidus

Cursuri intensive într-o limbă străină

Storytelling