„Poţi folosi orice limbaj doreşti, niciodată nu poţi spune altceva decât ceea ce eşti.” - Ralph Waldo Emerson

Cursurile de limbi străine, în limbaje specializate, abordează toate cele cinci competente lingvistice (înțelegerea limbii vorbite, înțelegerea unui text scris, capacitatea de a comunica într-o conversație, capacitatea de a se exprima oral și capacitatea de a redacta un text scris), se concentrează cu precădere pe cele dorite de cursanți. Ele au un rezultat mai rapid și mai eficient dacă există o bază elementară de gramatică și de limbaj curent.

Diferența dintre aceste cursuri și cele de limbaj general o constituie în principal lexicul, temele abordate și scenariile alese de profesor pentru predarea interactivă. Textele și situațiile luate în discuție sunt autentice și permit o confruntare vie cu problemele domeniului respectiv.

Agenția noastră oferă cursuri de limbi străine, în limbaj specializat, pentru diverse industrii: Afaceri, Arhitectură și construcții, Asigurări, Contabilitate și finanțe, Banking și finanțe, Comerț, Integrare europeană, IT și Telecomunicații, Jurisprudență, Marketing, Medicină, Resurse umane, Inginerie și tehnologie, Turism și Catering.

Activități* suplimentare
 • Drumeţii montane;
 • Vizitarea unor obiective turistice în împrejurimi;
 • Orientare cu busola și recunoașterea marcajelor turistice;
 • Tiroliană şi jocuri pe corzi;
 • Escaladă panou artificial;
 • Tir cu arcul;
 • Activităţi de expresie și jocuri interactive indoor și outdoor;
 • Program de seară: carnaval, petrecere, karaoke și alte surprize;
 • Foc de tabără și cântece de munte.

_____

*) Participările la activitățile montane vor fi adaptate în funcție de nivelul de pregătire fizică a cursanților.


Obiective

Cursurile urmăresc să-i dezvolte cursantului capacitatea de:

 • a comunica la locul de muncă, în situații curente
 • a înțelege indicații, ordine, recomandări și a răspunde profesionist și responsabil
 • a înțelege modul de funcționare al organizației, ierarhiile și organizarea ei
 • a comunica și pe teme neprofesionale cu colegii
 • a înțelege și a se adapta la diferențele culturale prezente în mediul de lucru
 • a se descurca în situații curente de viață din afara organizației

„Niciodată nu poţi înţelege o limbă până ce nu înţelegi cel puţin două.” – Geoffrey Willans


Loisir

Timpul liber, înainte, între și după ateliere, se poate câștiga în favoarea cursantului. Indiferent cât de activ sau sedentar este participantul, echipa Solidus va fi alături de el. Fie că jucăm împreună jocuri de masă, ori jocuri de creativitate, ori de logică sau pur și simplu ne relaxăm într-un balansoar, fie că plecăm în plimbare ușoară sau facem o drumeție, echipa Solidus se va adapta cerințelor participanților, potrivit dorințelor și aptitudinilor individuale, organizând petrecerea timpului cât mai benefic pentru cursanți.

Natura ne va fi cea mai bună parteneră în activitățile recreative.

Tabăra conține 20 de ore de curs efectiv, fiind inserate, alternativ, jocuri și drumeții, distracție și provocări creative. Și, evident, mult așteptatul foc de tabără.


Important!

Tabăra se poate organiza pentru un grup format din minimum 10 persoane. Cursanții vor fi repartizați în mai multe grupe de lucru, fiecare grupă având maximum 5 persoane.


Rezervă acum! Locurile sunt limitate.

*) câmpuri obligatorii

Datele personale (nume, e-mail și telefon) vor fi folosite pentru comunicarea eficientă în legătură cu taberele și excursiile tematice la care te-ai înscris (perioadă, durată, locație) sau, în cazuri excepționale, dacă tabăra sau excursia se amână sau nu se mai organizează. De asemenea, adresa de e-mail ar putea fi utilizată și pentru anunțarea unor noi tematici pentru salariați sau pentru copiii acestora, noi perioade, alte locații, numele lectorilor în domeniile de interes ș.a. Primind mesajele noastre, angajații vor fi primii informați despre „promoții” și campaniile „last-minute course”. Newsletter Solidus Digest are frecvența lunară și este trimis doar cu permisiunea abonaților. Puteți folosi acest formular însușindu-vă următorii Termeni și condiții.


Tabere tematice de limbi străine

Conversație într-o limbă străină

Cursuri intensive de limbi străine
Alte tabere Solidus

Tabără „in-extremis”

Tabără de Fotografie (Photo Wild)