„Viața e ca o piesă de teatru: nu contează cât de mult durează, ci cum se desfășoară." - Seneca

Cursul de actorie este o modalitate de a introduce beneficiile artei dramatice în viața socială, pentru a amplifica abilitățile de comunicare, a întări încrederea și de a crea o conștiință socială, prin procese de învățare creativă.

Activitățile de la curs se centrează pe profilul fiecărui cursant. Acesta este încurajat să-și folosească propriul tip de comportament, personalitatea și farmecul în orice fel de situație, să fie natural în fața altor persoane. Acesta capătă o puternică încredere în sine, pe care o poate folosi în oricare moment al vieții.

Cursul se adresează tuturor adulților, indiferent cât de timizi sau extroverți sunt. Cursul nostru introduce cursantul într-o lume pragmatică prin metoda improvizației și a jocului.


Obiective

Abilitățile dobândite la sfârșitul taberei vor fi folositoare de-a lungul întregii vieți, prin trăirile experimentate, iar printre beneficiile exercițiilor de actorie amintim:

  • Crește încrederea în sine
  • Dezvoltă memoria
  • Înlăturarea tracului de a comunica în fața unui public nou
  • Dezvoltă atenția distributivă
  • Ajută la cunoașterea de sine și a celorlalți
  • Îmbunătățește dicția
  • Dezvoltă expresivitatea corporală și autocontrolul
  • Stimulează creativitatea și inventivitatea

Loisir

Timpul liber, înainte, între și după ateliere, se poate câștiga în favoarea cursantului. Indiferent cât de activ sau sedentar este participantul, echipa Solidus va fi alături de el. Fie că jucăm împreună jocuri de masă, ori jocuri de creativitate, ori de logică sau pur și simplu ne relaxăm într-un balansoar, fie că plecăm în plimbare ușoară sau facem o drumeție, echipa Solidus se va adapta cerințelor participanților, potrivit dorințelor și aptitudinilor individuale, organizând petrecerea timpului cât mai benefic pentru cursanți.

Natura ne va fi cea mai bună parteneră în activitățile recreative.

Tabăra conține 20 de ore de curs efectiv, fiind inserate, alternativ, jocuri și drumeții, distracție și provocări creative. Și, evident, mult așteptatul foc de tabără.


Important!

Tabăra se poate organiza pentru un grup format din minimum 10 persoane. Cursanții vor fi repartizați în mai multe grupe de lucru, fiecare grupă având maximum 5 persoane.


Rezervă acum! Locurile sunt limitate.

*) câmpuri obligatorii

Datele personale (nume, e-mail și telefon) vor fi folosite pentru comunicarea eficientă în legătură cu taberele și excursiile tematice la care te-ai înscris (perioadă, durată, locație) sau, în cazuri excepționale, dacă tabăra sau excursia se amână sau nu se mai organizează. De asemenea, adresa de e-mail ar putea fi utilizată și pentru anunțarea unor noi tematici pentru salariați sau pentru copiii acestora, noi perioade, alte locații, numele lectorilor în domeniile de interes ș.a. Primind mesajele noastre, angajații vor fi primii informați despre „promoții” și campaniile „last-minute course”. Newsletter Solidus Digest are frecvența lunară și este trimis doar cu permisiunea abonaților. Puteți folosi acest formular însușindu-vă următorii Termeni și condiții.


Tabere de creație

Psychegrafie

Creative writing


Alte tabere Solidus

Storytelling

Speologie