„Nu putem inventa sentimente. Le putem descoperi și exprima, iubi și urî, le putem apropia de inimă sau le putem respinge.” - Nichita Stănescu

Despre tabără

Cine dorește să înveţe arta dansului, poate alege după ritmul interior și pasiunea mișcării diverse stiluri: clasic, ori fie că place dinamica breakdanceului, ori fluiditatea jazz-ului sau sincronul streetdance-ului. Cursurile de dans, oferă pe lângă pregătirea tehnică şi posibilitatea de a crea propriul grup social cu pasiuni comune pentru dans. Talentul, perseverenţa şi atitudinea sunt principalele caracteristici pentru a dezvolta un alt stil de viaţă, mai animat, mai dinamic. Nu în ultimul rând, dansul este considerat un sport complex, iar practicat cu regularitate, acesta oferă un stil de viaţă sănătos.

Pentru cursanții începători vom prezenta stilurile și genurile, apoi vom insista pe cel favorit:

 • numere coregrafice de dans modern, contremporan, streetdance, breakdance, beatbox, pentru orice tip de eveniment;
 • coregrafii adaptate pentru diferite evenimente: concerte, baluri, nunţi, zile onomastice, lansări produse, prezentări de modă, evenimente de cultură urbană, petreceri private, spectacole cu ocazia sărbatorilor ş.a.;
 • coregrafii concepute pentru un grup organizat cu diferite scopuri (aniversări, momente festive, diferite competiţii interne ş.a.).


Obiective

Pentru participanții cu experiență, vom crea grupe tematice. Astfel, grupele se vor împărți în avansați și începători.

 • ajută la coordonarea mișcărilor
 • dezvoltă echilibrul
 • ajută la arderea calorilor
 • dezvoltă vigoarea și forța
 • păstrează flexibilitatea
 • contribuie la auto-cunoașterea propriului corp
 • devine un instrument de socializarea
 • îmbunătățește capacitatea de comunicare
 • dezvoltă capacitatea de lucru în echipă
 • apropie și alte forme artistice (drama și muzica)

Loisir

Timpul liber, înainte, între și după ateliere, se poate câștiga în favoarea cursantului. Indiferent cât de activ sau sedentar este participantul, echipa Solidus va fi alături de el. Fie că jucăm împreună jocuri de masă, ori jocuri de creativitate, ori de logică sau pur și simplu ne relaxăm într-un balansoar, fie că plecăm în plimbare ușoară sau facem o drumeție, echipa Solidus se va adapta cerințelor participanților, potrivit dorințelor și aptitudinilor individuale, organizând petrecerea timpului cât mai benefic pentru cursanți.

Natura ne va fi cea mai bună parteneră în activitățile recreative.

Tabăra conține 20 de ore de curs efectiv, fiind inserate, alternativ, jocuri și drumeții, distracție și provocări creative. Și, evident, mult așteptatul foc de tabără.


Important!

Tabăra se poate organiza pentru un grup format din minimum 10 persoane. Cursanții vor fi repartizați în mai multe grupe de lucru, fiecare grupă având maximum 5 persoane.

 

Rezervă acum! Locurile sunt limitate.

*) câmpuri obligatorii

Datele personale (nume, e-mail și telefon) vor fi folosite pentru comunicarea eficientă în legătură cu taberele și excursiile tematice la care te-ai înscris (perioadă, durată, locație) sau, în cazuri excepționale, dacă tabăra sau excursia se amână sau nu se mai organizează. De asemenea, adresa de e-mail ar putea fi utilizată și pentru anunțarea unor noi tematici pentru salariați sau pentru copiii acestora, noi perioade, alte locații, numele lectorilor în domeniile de interes ș.a. Primind mesajele noastre, angajații vor fi primii informați despre „promoții” și campaniile „last-minute course”. Newsletter Solidus Digest are frecvența lunară și este trimis doar cu permisiunea abonaților. Puteți folosi acest formular însușindu-vă următorii Termeni și condiții.

Tabere de creație

Storytelling

Limbaj specializat într-o limbă străină


Alte Tabere Solidus

in-extremis

Conversație într-o limbă străină