„Omul poate stăpâni natura atâta timp cât ține seama de legile ei.” - Grigore Antipa

Despre tabără

În această tabără ne-am gândit să oferim o expediție în locuri sălbatice din România. Tabăra se adresează pasionaților de peisaje și instantanee, celor pentru care fauna și flora sunt importante, nu doar simple cuvinte în manualul de Geografie. Cursanții vor avea posibilitatea de a „trage” și de a studia alături de lectori – fotografi profesioniști. Participanții la atelierele de fotografie „photo wild” au oportunitatea unică de a învăța despre toate aspectele legate de fotografie precum și să-și îmbunătățească abilitățile, de la capturarea faunei ivite și a florei întâlnite în drumeție, până la fotografii uimitoare ale peisajelor (pădure, grohotiș, stânci, creste, izvoare, pârâie etc), descriind natura sălbatică.


Obiective

Obiectivul principal al acestei tabere tematice este de a realiza, la sfârșitul atelierelor, un fotoreportaj. Lectorii vor explica planul atelierelor și cum se va realiza reportajul, succesiunea de fotografii, în special instantanee (însoțite de un scurt text explicativ), care vor prezenta cronologic acțiunile și deplasările în natură.

Într-o lume în care marea majoritate a oamenilor este răpită zilnic de tumultul socio-profesional mai mult ca niciodată, misiunea noastră este de a vă conduce spre natură și de a o surprinde exact așa cum este ea în realitate.


Loisir

Timpul liber, înainte, între și după ateliere, se poate câștiga în favoarea cursantului. Indiferent cât de activ sau sedentar este participantul, echipa Solidus va fi alături de el. Fie că jucăm împreună jocuri de masă, ori jocuri de creativitate, ori de logică sau pur și simplu ne relaxăm într-un balansoar, fie că plecăm în plimbare ușoară sau facem o drumeție, echipa Solidus se va adapta cerințelor participanților, potrivit dorințelor și aptitudinilor individuale, organizând petrecerea timpului cât mai benefic pentru cursanți.

Natura ne va fi cea mai bună parteneră în activitățile recreative.

Tabăra conține 20 de ore de curs efectiv, fiind inserate, alternativ, jocuri și drumeții, distracție și provocări creative. Și, evident, mult așteptatul foc de tabără.

Important!

Tabăra se poate organiza pentru un grup format din minimum 10 persoane. Cursanții vor fi repartizați în mai multe grupe de lucru, fiecare grupă având maximum 5 persoane.

Îmbrăcămintea participanților trebuie să fie în acord cu vremea montană destul de capricioasă, expunerea cursanților putând fi, într-o singură zi, de la soare dogoritor până la ploaie cu descărcări electrice. Siguranța participanților este de o importanță capitală pentru expedițiile noastre.

Echipamentul foto trebuie să fie în siguranță pentru că se vor efectua deplasări (drumeții) pe teren accidentat pentru perioade lungi de timp. De asemenea este recomandat ca fiecare cursant să ducă într-un rucsac mic doar ceea ce este absolut nevoie pentru călătorie, alături de rucsacul dedicat echipamentelor foto.


Rezervă acum! Locurile sunt limitate.

*) câmpuri obligatorii

Datele personale (nume, e-mail și telefon) vor fi folosite pentru comunicarea eficientă în legătură cu taberele și excursiile tematice la care te-ai înscris (perioadă, durată, locație) sau, în cazuri excepționale, dacă tabăra sau excursia se amână sau nu se mai organizează. De asemenea, adresa de e-mail ar putea fi utilizată și pentru anunțarea unor noi tematici pentru salariați sau pentru copiii acestora, noi perioade, alte locații, numele lectorilor în domeniile de interes ș.a. Primind mesajele noastre, angajații vor fi primii informați despre „promoții” și campaniile „last-minute course”. Newsletter Solidus Digest are frecvența lunară și este trimis doar cu permisiunea abonaților. Puteți folosi acest formular însușindu-vă următorii Termeni și condiții.

Tabere de creație

Conversație într-o limbă străină

Dans

Alte Tabere Solidus

Actorie

Alpinism & Supraviețuire