„Să te gândeşti de o sută de ori când scoţi vorba din gură, că nu ştii unde loveşti cu ea.” - Ileana Vulpescu

Despre tabără

Atelierul de Storytelling se adresează celor care doresc să-și dezvolte tehnicile de comunicare şi să înveţe să le folosească în mod creativ.

Ne-am obișnuit să citim povești și să ne imaginăm cum arată personajele, locurile și acțiunile lor. În Tabăra de Storytelling vom descoperi lumea fascinantă pe care ne-o imaginăm noi, fie că înfrumusețăm ceea ce știm, fie că plămădim povești noi. Activitatea se face de multe ori prin improvizație. Cursul are scop educativ, propunându-și conservarea patrimoniului cultural și insuflarea valorilor morale.

Ateliere cuprind o serie de tehnici de dezvoltare imaginativă a limbajului și abilităților artistice, prin însușirea și aplicarea tehnicilor de comunicare verbală şi non-verbală (gesturi, mimică). Structura atelierelor este special concepută astfel încât să ofere o bază teoretică și practică în domeniul artelor teatrale. Cursanții se vor familiariza cu tehnicile comunicării şi a creației prin joc.

Modulul 1. Comunicare şi interactivitate;

Modulul 2. Comunicare prin cuvinte, expresii și locuțiuni verbale;

Modulul 3. Comunicare prin vocalizare, mișcare fizică și/sau gestuală;

Modulul 4. Prezentarea poveștii;

Modulul 5. Schimbarea rolurilor: povestitor – ascultător.


Obiective

  • Formarea şi dezvoltarea spriritului ludic şi educarea simţului artistic-estetic
  • Stimularea creativității şi personalității artistice
  • Dezvoltarea capacităţii de receptare şi interpretare a unei povești
  • Însuşirea de cunoştinţe generale în domeniul literar


Loisir

Timpul liber, înainte, între și după ateliere, se poate câștiga în favoarea cursantului. Indiferent cât de activ sau sedentar este participantul, echipa Solidus va fi alături de el. Fie că jucăm împreună jocuri de masă, ori jocuri de creativitate, ori de logică sau pur și simplu ne relaxăm într-un balansoar, fie că plecăm în plimbare ușoară sau facem o drumeție, echipa Solidus se va adapta cerințelor participanților, potrivit dorințelor și aptitudinilor individuale, organizând petrecerea timpului cât mai benefic pentru cursanți.

Natura ne va fi cea mai bună parteneră în activitățile recreative.

Tabăra conține 20 de ore de curs efectiv, fiind inserate, alternativ, jocuri și drumeții, distracție și provocări creative. Și, evident, mult așteptatul foc de tabără.

Important!

Tabăra se poate organiza doar pentru un grup format din minimum 10 persoane. În funcție de disponibilitatea lectorilor, cursanții vor fi informați despre numele acestuia, perioada și locația de desfășurare a taberei.

 

Rezervă acum! Locurile sunt limitate.

*) câmpuri obligatorii

Datele personale (nume, e-mail și telefon) vor fi folosite pentru comunicarea eficientă în legătură cu taberele și excursiile tematice la care te-ai înscris (perioadă, durată, locație) sau, în cazuri excepționale, dacă tabăra sau excursia se amână sau nu se mai organizează. De asemenea, adresa de e-mail ar putea fi utilizată și pentru anunțarea unor noi tematici pentru salariați sau pentru copiii acestora, noi perioade, alte locații, numele lectorilor în domeniile de interes ș.a. Primind mesajele noastre, angajații vor fi primii informați despre „promoții” și campaniile „last-minute course”. Newsletter Solidus Digest are frecvența lunară și este trimis doar cu permisiunea abonaților. Puteți folosi acest formular însușindu-vă următorii Termeni și condiții.


Tabere de creație

Teatru: Actorie

Fotografie: Photo WildAlte Tabere Solidus

Limbaj specializat într-o limbă străină

Antropolgie & Montaniard