Cei mai buni angajatori știu că salariații lor sunt diferiți și, pentru a obține performanță, trebuie să îi motiveze pe fiecare în alt mod. Sau să aplice recompense după atingerea unor obiective. Motivare și recompensarea sunt stimulentele cu care angajatorul deștept își fidelizează salariații. Stimulentele pot fi financiare și non-financiare.

Programul SOLIDUS este dedicat salariaților care doresc să se asocieze în grupuri și să beneficieze de serviciile noastre având reduceri însemnate.

Din plaja destul de largă de stimulente non-financiare, cele mai frecvente sunt serviciile medicale și stomatologice, tichetele de masă, cadourile de Crăciun, de Paște ș.a. De curând, companii au început să ofere și variante mai creative și foarte prietenoase angajaților, cum ar fi masajul sau cursurile de dans. De asemenea, alte variante non-monetare sunt team building-urile, mașina de companie, fitness-ul. Asigurările (de sănătate, de viață) sunt aproape nelipsite din pachetele de beneficii ale companiilor europene.

SOLIDUS este singurul program dedicat salatiaților pe o componentă foarte importantă a laturei dezvoltării profesionale: educația, inovația și divertismenul:

Edutainment este denumirea generică pe care o folosim să descriem timpul petrecut ca divertisment și recreere prin programe educative, într-un stil ludic și facil.

Taberele educaționale sau tematice sunt minivacanţe (7 zile, 6 pensiuni complete) care se desfăşoară în centrele de agrement partenere și în care copiii salariaților (copii, preadolescenți și adolescenți) beneficiază de programe de educaţie non-formală, pe o anumită temă, în vederea dezvoltării unor abilităţi şi competenţe complementare celor oferite în cadrul sistemului de învăţământ. Activităţile recreative se întrepătrund cu cele educaţionale urmărind socializarea şi relaţionarea grupului.

Unele tabere tematice au 5 sau 6 zile, altele se întind pe durata a 10 zile (9 pensiuni complete). Perioadele variază în funcție de intensitatea cursurilor sau de standardul ridicat prin cantitatea și calitatea atelierelor (parcurgere în profunzime a unei teme).

Oferta taberelor educaționale în funcție de locație, durată și preț

Tabere tematice Locația Durată Preț
Antropologie culturală Zărneşti 7 zile (6 nopţi) 1250 lei
10 zile (9 nopţi) 1820 lei
Montaniard și ecologie Zărneşti 7 zile (6 nopţi) 990 lei
6 zile (5 nopţi) 850 lei
Sâmbăta de sus 6 zile (5 nopţi) 990 lei
Limbă engleză Zărneşti 7 zile (6 nopţi) 1190 lei
Sâmbăta de sus 6 zile (5 nopţi) 1190 lei
Limbă germană Zărneşti 10 zile (9 nopţi) 1860 lei
Sâmbăta de sus 6 zile (5 nopţi) 1290 lei
Limbă franceză Sâmbăta de sus 6 zile (5 nopţi) 1190 lei
Storytelling Zărneşti 7 zile (6 nopţi) 1250 lei
Sâmbăta de sus 6 zile (5 nopţi) 1250 lei
Creative writing Zărneşti 7 zile (6 nopţi) 1250 lei
Sâmbăta de sus 6 zile (5 nopţi) 1250 lei
Teatru Zărneşti 7 zile (6 nopţi) 1250 lei
Jurnalism /Blogging Zărneşti 7 zile (6 nopţi) 1250 lei
Fotografie Zărneşti 7 zile (6 nopţi) 1250 lei
Arte plastice și decorative Sâmbăta de sus 6 zile (5 nopţi) 1300 lei
Cui ne adresăm

Taberele tematice se adresează elevilor din învăţământul primar, gimnazial şi preuniversitar. Aceştia vor achita contravaloarea serviciilor de cazare, masă şi transport, precum şi materialele educativ-recreative specifice tipului de tabără ales. Prețul variază în funcție și de lectorul străin care predă în cadrul atelierelor.

Cum te poți înscrie?

Înainte de fiecare vacanţă (de vară, de iarnă sau „Școala Altfel”) anunţăm ofertele. În funcţie de abilităţi şi preferinţe, elevii vor contacta fie profesorul diriginte fie conducerea unității de învățământ dacă un grup mai mare de 10 copii doresc să participe la o tabără tematică anume. Ori pot lua legătura cu noi prin intermediul formularului de la Recepție.

Răspunsul va fi ferm și va conține detaliile despre cursuri, lectori, activități recreative, drumeții și altele.