Termenii şi condiţiile de mai jos se referă la înscrierile în formularele de pe acest sit (solidus.ro) şi participarea la cursurile, taberele, programele educaționale şi evenimentele organizate de SC Agenția de Cursuri și Tabere educaționale SRL (ACTe).

În cazul în care doriți detalii, aveți întrebări sau nelămuriri, contactaţi-ne la: +40 722 487 604

Prin completarea şi trimiterea formularelor, cursantul se înscrie la cursurile, taberele, programele educaționale şi evenimentele pe care ACTe le organizează Solidus şi răspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de el. Adresa de e-mail sau numărul de telefon indicat greşit atrage după sine neînregistrarea înscrierii, dat fiind faptul că agenția nu poate contacta cursantul.

Înscriere

Butonul „Trimite” este amplasat în partea de jos a fiecărui formular, a paginii de prezentare ale taberelor tematice sau evenimente. Înainte de a va înscrie, vă rugăm să citiţi cu atenţie detaliile: despre tematică, perioada și timp efectiv de curs, frecvenţă, prețul locului în tabără sau la eveniment, locul de desfăşurare şi numărul minimum sau/și maximum de locuri. Pentru a vă rezerva locul în tabără sau un eveniment al agenției ACTe trebuie să apăsați butonul „Trimite”, după ce ați completat câmpurile obligatorii din formular.

Preţuri

Toate preţurile afişate pe sit sunt în Lei (RON). Locurile din tabere şi evenimente de pe situl Solidus.ro sunt disponibile în limita locurilor existente.

Modalităţi de plată: Plata în numerar sau în cont

Pentru rezervarea locurilor în tabere sau la evenimente vor fi luate în considerare doar când se va plăti avans de minimum 30% din prețul final. Plata în numerar se poate face în Lei, parțial sau integral, achitând tabăra/ evenimentul la sediul agenției ACTe. După înscrierea prin formular se trimite e-mail cu datele completate, următorul pas este achitarea taxei în cont sau la sediul agenției. Confirmarea încasării taxei în contul agenției este realizată în scris (prin e-mailul completat în formular) în momentul încasării, dacă plata este efectuată prin transfer bancar. Locul în tabără sau la eveniment se reţine în momentul receptionarii plăţii în contul agenției.

Condiţii de returnare ale rezervării locului în tabără sau a taxei de acces la eveniment

Returnarea banilor proveniți din rezervările locurilor în tabere se poate face numai dacă retragerea (anunţarea în scris a imposibilităţii de a mai participa) este anunţată cel târziu cu 10 zile înainte de data stabilită de începere a taberei sau a evenimentului.

În cazul în care s-a efectuat plata unui avans (min. 30%) sau dacă s-a achitat prețul și plătitorul nu anunță în prealabil că dorește să renunțe în perioada de 10 zile rămase până intrarea în tabără sau la eveniment, banii nu se vor returna. Această sumă vor acoperi costurile pentru tabără (rezervare locului în unitatea de cazare, onorariul lectorului, animatorului, ghidului turistic, asistenței medicale, materiale de curs și logisitcă).

Obligaţii

Solidus.ro actualizează frecvent situl și va realiza periodic modificări în conţinutul său, schimbările referindu-se la informaţii despre cursuri, tabere, evenimente,  descrieri, poze, preţuri etc. Preţurile de pe sit se modifică în funcţie de costurile aferente ale diverselor locații partenere, logistică și transport şi onorariile lectorilor.

Agenția ACTe, prin Solidus.ro, nu este răspunzătoare pentru prejudiciile generate de conexiunea de internet, în utilizarea, copierea sau afişarea conţinutului sitului declinându-şi de asemenea răspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defecţiuni tehnice apărute la server.

Politică de confidenţialitate

Agenția ACTe, prin Solidus.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor sitului către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu beneficiarii săi direcți, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea sitelui şi a ofertelor acestuia. Agenția ACTe va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind programa de pe Solidus.ro.

Date de identificare

Agenția de cursuri și tabere educaționale (ACTe) oferă cursuri de perfecționare, cursuri non-formale și ateliere de creație pentru toate grupele de vârstă.

Identificat cu J40/9776/2012CIF30594258

Cont deschis la ING Bank: RO26 INGB 0000 9999 0412 0809
Sediul social: Șos. Pantelimon nr 126, Bl. 207, Sc. 2, Ap. 74, sector 2, București