Cei mai buni angajatori știu că salariații lor sunt diferiți și, pentru a obține performanță, trebuie să îi motiveze pe fiecare în alt mod. Sau să aplice recompense după atingerea unor obiective. Motivare și recompensarea sunt stimulentele cu care angajatorul deștept își fidelizează salariații. Stimulentele pot fi financiare și non-financiare.

Programul SOLIDUS este dedicat salariaților care doresc să se asocieze în grupuri și să beneficieze de serviciile noastre având reduceri însemnate.

Din plaja destul de largă de stimulente non-financiare, cele mai frecvente sunt serviciile medicale și stomatologice, tichetele de masă, cadourile de Crăciun, de Paște ș.a. De curând, companii au început să ofere și variante mai creative și foarte prietenoase angajaților, cum ar fi masajul sau cursurile de dans. De asemenea, alte variante non-monetare sunt team building-urile, mașina de companie, fitness-ul. Asigurările (de sănătate, de viață) sunt aproape nelipsite din pachetele de beneficii ale companiilor europene.

SOLIDUS este singurul program dedicat salatiaților pe o componentă foarte importantă a laturei dezvoltării profesionale: educația, inovația și divertismenul:

Edutainment este denumirea generică pe care o folosim să descriem timpul petrecut ca divertisment și recreere prin programe educative, într-un stil ludic și facil.

Taberele educaționale sau tematice sunt minivacanţe (7 zile, 6 pensiuni complete) care se desfăşoară în centrele de agrement partenere și în care copiii salariaților (copii, preadolescenți și adolescenți) beneficiază de programe de educaţie non-formală, pe o anumită temă, în vederea dezvoltării unor abilităţi şi competenţe complementare celor oferite în cadrul sistemului de învăţământ. Activităţile recreative se întrepătrund cu cele educaţionale urmărind socializarea şi relaţionarea grupului.

vizitează „Tabere 365 de zile”
Cui ne adresăm

Taberele tematice se adresează elevilor din învăţământul primar, gimnazial şi preuniversitar. Aceştia vor achita contravaloarea serviciilor de cazare, masă şi transport, precum şi materialele educativ-recreative specifice tipului de tabără ales. Prețul variază în funcție și de lectorul străin care predă în cadrul atelierelor.

Cum te poți înscrie?

Înainte de fiecare vacanţă (de vară, de iarnă sau „Școala Altfel”) anunţăm ofertele. În funcţie de abilităţi şi preferinţe, elevii vor contacta fie profesorul diriginte fie conducerea unității de învățământ dacă un grup mai mare de 10 copii doresc să participe la o tabără tematică anume. Ori pot lua legătura cu noi prin intermediul formularului de la Recepție.

Răspunsul va fi ferm și va conține detaliile despre cursuri, lectori, activități recreative, drumeții și altele.