Solidus ProfesionalTM oferă servicii integrate mixte de management pe cele două axe ale reputației Organizației: respectul pentru resursa umană + educarea activă (HR) și comunicarea continuă (PR).

Pentru a-și atinge obiectivele, Organizațiile trebuie să se poată baza pe devotamentul complet al angajaților, dar și pe implicarea partenerilor care pot promova produsele sau serviciile Organizației.

Solidus ProfesionalTM oferă programe prin care Organizația poate să motiveze, să distreze sau să inoveze. Echipa noastră oferă servicii personalizate care combină partea distractivă, planificarea fără cusur și implementarea ireproșabil, care are ca obiective creșterea vânzărilor, îmbunătățirea serviciilor, loializarea clienților și partenerilor de afaceri, creșterea gradului de motivare și implicare, îmbunătățirea productivității și performanței, promovarea responsabilității sociale către clienți și publicul larg.

Pentru a sintetiza mai bine oferta, am clasificat-o pe mai multe direcții de interes, oferind suport consultativ pentru toate tipurile de stimulente.

Evenimente pentru Organizație

Credem că motivarea și răsplătirea oamenilor, resursele de baza ale Organizațiilor, contribuie la îmbunătățirea performanței companiilor și a organizațiilor pe termen lung. Oferim servicii integrate pentru orice tip de acțiune internă:

  • Cursuri & Training
  • Team-building
  • Eveniment aniversar
  • Evenimente multi-anuale: Ziua Femeii, Ziua Bărbatului, Ziua Copilului
  • Sărbători tradiționale: Crăciunul, Hanuka, Rohatsu, Ramadan, Kwanzaa și Yule
  • Evenimente publice: conferințe, forumuri, campanii PR, întâlniri de afaceri sau reuniuni, seminarii, simpozioane, summit etc.

*) câmpuri obligatorii

Datele personale (nume, e-mail și telefon) vor fi folosite pentru comunicarea eficientă în legătură cu tabăra tematică la care v-ați înscris (perioadă, durată, locație sau, în cazuri excepționale, dacă tabăra se amână sau nu se mai organizează). De asemenea, adresa de e-mail ar putea fi utilizată și pentru anunțarea prin Newsletter a unor noi tematici de tabără pentru salariați sau pentru copiii acestora, noi perioade, alte locații și numele lectorilor în domeniile de interes. Newsletter SolidusTM are frecvența lunară și este trimis doar cu permisiunea abonaților. Puteți folosi formularul în următorii Termeni și condiții.